girona.cat

Agenda: inscripcions

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per inscriure-us a l'activitat «Presentació de les subvencions municipals de cultura», que es realitzarà el dijous 15/07/21, 19 h. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

Sexe

Dades de la reserva

Hi ha 2 places disponibles. En podeu reservar fins a 2.

En cas d'haver-te de donar de baixa i poder cedir la plaça a un altra persona, caldrà enviar un correu electrònic a irene.pujadas@ajgirona.cat. Cal seguir amb les mesures higièniques i sanitàries vigents. No assisteixis a l'acte si tens símptomes compatibles amb la COVID-19. És una iniciativa del PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial. Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tractament de dades personals

Cliqueu aquí per informar-vos sobre com es tractaran les vostres dades personals.

Informació de l'activitat

Esteu fent inscripció a aquesta activitat:

Presentació de les subvencions municipals de cultura

Sessió informativa

Tipus:Xerrada
Data:Dijous 15/07/21, 19 h
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït

A càrrec de: Laura Merino, tècnica de cultura de l’Ajuntament de Girona i Carlota Gómez, Rafel Sánchez i Aniol Casadevall, tècnics de l’Oficina de Foment de les Arts del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte