girona.cat

Agenda: inscripcions

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per inscriure-us a l'activitat «Obertura del refugi antiaeri del jardí de la Infància», que es realitzarà el diumenge 03/10/21, 11 h. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

Sexe

Dades de la reserva
No hi ha cap plaça disponible. La vostra sol·licitud passarà automàticament a la llista d'espera. Si us plau, si no ho heu fet indiqueu el vostre telèfon de contacte per a què us puguem avisar si hi ha places disponibles.

Si us plau, presenteu-vos puntualment a l'entrada del refugi antiaeri del jardí de la Infància [plaça General Marvà, s/n], 5 minuts abans per formalitzar la inscripció. La visita és lliure i gratuïta. En el seu interior hi trobareu una projecció que recull el testimoni de trenta persones que van viure els bombardejos a la ciutat, els anys 38 i 39. Disposeu de tota la informació al web i a través dels codis QR que trobareu al monòlit exterior. Atès que l'aforament és limitat, en cas de no poder assistir finalment, si cal anul·lar la inscripció, si us plau, us demanem que ens ho comuniqueu per e-mail a museuhistoria@ajgirona.cat o trucant al 972 222 229 per tal de poder alliberar la plaça. Moltes gràcies per la seva col·laboració.

Tractament de dades personals

Cliqueu aquí per informar-vos sobre com es tractaran les vostres dades personals.

Informació de l'activitat

Esteu fent inscripció a aquesta activitat:

Obertura del refugi antiaeri del jardí de la Infància

Cada primer diumenge de mes, de franc

Tipus:Portes obertes
Data:Diumenge 03/10/21, 11 h
Lloc:Refugi antiaeri
Preu:Gratuït

Ho organitza: Museu d'Història de Girona. Ajuntament de Girona. Hi col·laboren: Diputació de Girona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aforament: limitat, és necessària la inscripció prèvia

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte