girona.cat

Agenda: inscripcions

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per inscriure-us a l'activitat «Presentació de la Càtedra d'Anàlisi i Acció Antiracista de la UdG», que es realitzarà el dijous 25/04/24, 18.30 h. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

Sexe

Dades de la reserva
No hi ha cap plaça disponible. La vostra sol·licitud passarà automàticament a la llista d'espera. Si us plau, si no ho heu fet indiqueu el vostre telèfon de contacte per a què us puguem avisar si hi ha places disponibles.


ABANS DE LA CONFERÈNCIA D'ACHILLE MBEMBE ES FARÀ LA PRESENTACIÓ DE LA NOVA CÀTEDRA D'ANÀLISI I ACCIÓ ANTIRACISTA DE LA UDG.

Una inscripció per persona. Eliminarem una de les inscripcions en cas d'estar duplicada. En cas de no poder assistir, us agrairem que ens envieu un correu a emhu@ajgirona.cat abans de les 13 h del dia de la conferència posant nom i cognoms. IMPORTANT: La reserva d'entrada assegura la plaça fins a 5 minuts abans de l'inici de la conferència. A partir d'aquest moment s'obren les portes al públic sense reserva i per ordre d'arribada.

Tractament de dades personals

Cliqueu aquí per informar-vos sobre com es tractaran les vostres dades personals.

Informació de l'activitat

Esteu fent inscripció a aquesta activitat:

Presentació de la Càtedra d'Anàlisi i Acció Antiracista de la UdG

Apunts sobre raça i descolonització, Achille Mbembe

Tipus:Conferència
Data:Dijous 25/04/24, 18.30 h
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït

Ho organitza: Càtedra d'Anàlisi i Acció Antiracista i Càtedra Ferrater Mora de pensament contemporani de la UdG. Hi col·labora: Escola Municipal d'Humanitats de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte