girona.cat

Agenda: inscripcions

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per inscriure-us a l'activitat «Cartes clandestines d'un condemnat a mort», que es realitzarà el dissabte 25/05/24, 11 h. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals

Sexe

Dades de la reserva

Hi ha 22 places disponibles. En podeu reservar fins a 5.

L'activitat començarà amb puntualitat, es recomana venir 10 minuts abans de l'inici, per formalitzar la inscripció. Li recordem que aquesta és una activitat té un preu de 4,20 € i que s'aplicarà un descompte del 50% amb l'acreditació de la targeta Girona Cultura. L'aforament és limitat. En cas de no poder assistir finalment, si cal anul·lar la inscripció, si us plau, li demanem que ens ho comuniqui per e-mail a museuhistoria@ajgirona.cat o bé trucant al 972 222 229, per tal de poder alliberar la plaça i que en pugui fer ús alguna persona que estigui en llista d'espera. Moltes gràcies per la seva col·laboració i confiança.

Tractament de dades personals

Cliqueu aquí per informar-vos sobre com es tractaran les vostres dades personals.

Informació de l'activitat

Esteu fent inscripció a aquesta activitat:

Cartes clandestines d'un condemnat a mort

Girona 1940

Tipus:Itinerari
Data:Dissabte 25/05/24, 11 h
Lloc:Museu d'Història de Girona
Preu:4,20 €

Realització a càrrec de: Josep Casadellà Turon i Salomó Marquès Sureda. Ho organitzen: Ajuntament de Girona. Museu d'Història de Girona. Hi col·laboren: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Activitat del cicle de memòria històrica "Les veus silenciades víctimes de la repressió".

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte