girona.cat

Dia Mundial de la poesia

Tipus:Recital
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori Josep Irla (Generalitat de Catalunya)
Preu:Gratuït

Acte de commemoració del Dia Mundial de la Poesia, promogut per la Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO organitzat a Girona conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística de Girona, Amics de la UNESCO de Girona i els Serveis Territorials de Cultura.

Es llegirà el poema “No em despulleu”, de Felícia Fuster, en diverses llengües i amb l'acompanyament musical de la soprano Alba Bosch. Les lectures aniran a càrrec d'aprenents del Voluntariat per la llengua de Girona i diferents col·laboradors. L'acte inclourà la llengua de signes catalana, i la lectura de poemes propis per part d’alumnes de l’Aula d’Escriptura de Girona.

Ho organitzen: Centre de Normalització Lingüística de Girona, Amics de la UNESCO de Girona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Hi col·laboren: Fundació Astrid 21 i Aula d'escriptura del Centre Cultural la Mercè (Ajuntament de Girona). Cal confirmar l’assistència a l’adreça stgirona.cultura@gencat.cat amb nom i cognoms, correu electrònic i telèfon. Aforament limitat.. L’acte també es podrà seguir en directe a: www.youtube.com/user/lletrescatalanes

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web