girona.cat

28Ŕ Concurs Internacional Soldat de Plom

Fires de Sant NarcÝs
Tipus:Concurs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:EsglÚsia de Sant Lluc
Preu:Gratu´t

A principis d’octubre s'obriran les inscripcions en lÝnia per participar en el concurs (es publicarÓ a la pÓgina de l’associaciˇ (www.elbaluard.net).

El divendres 27, a partir de les 15 h, comenšarÓ l’entrada de figures a competiciˇ, s’acceptaran figures a concurs fins al dissabte 28 a les 13 h.

El dissabte 28, a partir de les 15 h, un jurat internacional avaluarÓ les figures inscrites i concedirÓ els premis especials i les medalles de bronze, plata i or que es consideri.
Aquest any hi haurÓ els segŘents premis especials: Premi a la millor figura realitzada per un/una menor de 14 anys, premi a la millor figura de l’antiguitat, premi a la millor figura de l’edat mitjana, premi a la millor figura d’Ŕpoca napole˛nica, premi a la millor figura del segle XX, premi a la millor figura plana, premi al millor diorama, premi a la millor figura de fantasia, premi al millor aviˇ, premi al millor vehicle, best of Show Hist˛ric i best of Show Fantasia.


El diumenge 29, a les 13 h, celebrarem la cerim˛nia d’entrega de premis especials i medalles que correspongui.

El dissabte 28 al matÝ hi haurÓ una demostraciˇ de pintura acrÝlica.

El dissabte 28 a la tarda hi haurÓ una demostraciˇ d'escultura.

El diumenge 29 al matÝ hi haurÓ una demostraciˇ d’escenografia.

Es podran consultar els horaris exactes a la pÓgina de l’associaciˇ (www.elbaluard.net)

Durant els dies del concurs es faran trobades entre modelistes i jutges per comentar els treballs presentats i poder demanar/oferir consells i recomanacions tŔcniques.

A la pÓgina de l’associaciˇ www.elbaluard.net i a l’esglÚsia de Sant Lluc es podran consultar totes les activitats i horaris.

Ho organitza: Associaciˇ el Baluard

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web