girona.cat
La situaciˇ d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancelĚlar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagaciˇ del COVID-19. Consulteu les xarxes i els webs dels equipaments per a mÚs informaciˇ.

Pregˇ de Fires

Retr˛ de coets i anella de foc

Fires de Sant NarcÝs 2019
Tipus:Acte popular
Data:Acte ja realitzat
Lloc:Plaša del Vi
Preu:Gratu´t

El pregˇ anirÓ a cÓrrec d'Assumpciˇ Puig Hors, degana del ColĚlegi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).
Tot seguit, retr˛ de coets i anella de foc a la plaša del Vi
A cÓrrec dels Diables de l'Onyar.

PrŔviament al pregˇ, a les 19 h, ballarÓ la imatgeria contemporÓnia: els gegants de l'Esquerra del Ter, els gegants de Santa EugŔnia, el gegant Geriˇ, el Beatusaure i la Mula Baba.
I desprÚs del pregˇ ballarÓ la imatgeria hist˛rica: l'└liga, els gegants de la ciutat, els capgrossos i el drac.
Seguidament es farÓ el llanšament de mosques* i desprÚs hi haurÓ retr˛ de petards i anella de foc de festa: l'anella de foc que encercla tots els barris de la ciutat (Retr˛ de petards a la plaša del Vi i als barris de Montju´c, Pla de Palau, TaialÓ, Santa EugŔnia, Sant NarcÝs, Pont Major i Font de la Pˇlvora).

*A banda del llanšament de mosques hi haurÓ la Pluja de Capgrossos que consistirÓ en el segŘent: Al mig de la tradicional pluja de mosques durant la ballada de gegants a la inauguraciˇ de la Festa Major de Girona, hi ha camuflats paperets de colors de les parelles de capgrossos. Els ciutadans hauran de colĚleccionar-los i penjar-los a instagram etiquetant @fgironina. Cal afegir el hashtag amb el color i riu corresponent exemple: #grocgalligants.

El pregˇ es podrÓ veure en streaming.

El pregˇ es podrÓ veure en streaming.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web