girona.cat

Balls de plaça

Amb els gegants de Santa Eugènia, els gegants de l'Esquerra del Ter, Mula Baba, Bastoneres, Dragolins, Beatusaure, gegant Gerió i Petit Drac Major

Fires de Sant Narcís 2019
Tipus:Acte popular
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça del Vi
Preu:Gratuït

A les 19.30 h ballaran els gegants de Santa Eugènia, els gegants de l'Esquerra del Ter, Mula Baba, Bastoneres, Dragolins, Beatusaure, gegant Gerió i Petit Drac Major.

A les 20 h es farà el pregó.

A continuació del pregó, balls de l'Àliga, Capgrossos i Gegants de Girona.

Seguidament es farà el llançament de mosques* i després hi haurà retrò de petards i anella de foc de festa: l'anella de foc que encercla tots els barris de la ciutat (Retrò de petards a la plaça del Vi i als barris de Montjuïc, Pla de Palau, Taialà, Santa Eugènia, Sant Narcís, Pont Major i Font de la Pólvora).

* A banda de les mosques, aquest any també hi haurà pluja de Capgrossos, que consistirà en el següent: Al mig de la tradicional pluja de mosques durant la ballada de gegants a la inauguració de la Festa Major de Girona, hi ha camuflats paperets de colors de les parelles de capgrossos. Els ciutadans hauran de col·leccionar-los i penjar-los a instagram etiquetant @fgironina. Cal afegir el hashtag amb el color i riu corresponent exemple: #grocgalligants.

Ho organitza: Ajuntament de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web