girona.cat

Hola, Ràbia!

Companyia La Banda

Àmbits:Arts escèniques / Infantils i familiars
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Teatre Municipal
Preu:7 €
Durada:50 minuts

En col·laboració amb el col·lectiu Playmodes, la Companyia La Banda proposa apropar-se a l’emoció de la ràbia a través del so, la llum i el moviment.

Un nus a l'estómac, foc al cos i una explosió que ens recorre per dins i per fora. Cridem, plorem, diem paraulotes, tenim ganes de donar cops i puntades de peu, o de sortir corrents. És la RÀBIA. Quan ens ve a visitar no ens agrada, però és inevitable i continuarà fent-ho al llarg de la nostra vida. Llavors, pot ser que la coneguem una mica millor, oi?

Dit i fet!

Benvingudes, criatures d'arreu! Us convidem al fascinant món de la RÀBIA. Estem recorrent el món per donar a conèixer aquest ésser misteriós. Entrarem en el seu hàbitat i intentarem fer-la sortir del seu amagatall. Un espai per mirar la ràbia de front i de ben a prop, experimentant alguns dels seus aspectes des del joc. Una experiència immersiva sobre què és la ràbia, com ens fa sentir i per què. Aquí tindreu l'oportunitat de conèixer-la de prop i dir-li sense por; "HOLA, RÀBIA!"

A través del so, la llum i el moviment es crea un espai d’expressió per als infants, un espai amb diversos instruments digitals interactius que creen un univers, que creen una experiència artística efímera.

La Banda és un punt d'unió de professionals del teatre per a l'intercanvi d'idees i experiències que els serveixen de pont i passaport per la materialització i realització de diferents projectes dins de les arts escèniques. La seva diversitat de llenguatges i públics pretén fer cabuda a històries tan diverses com úniques. S’identifiquen amb la paraula, amb el gest, amb la poètica dels objectes, amb les noves tecnologies, amb la música, amb qualsevol mitjà que creguin convenient i sempre en benefici d'explicar històries.

Espectacle recomanat a partir de 7 anys.

Direcció i idea original: Mercè Vila Godoy. Ajudant de direcció i producció: Jordi Robles. Dramatúrgia: La Banda. Col·laboració en la dramatúrgia: Eu Manzanares. Repartiment: Gloria Sirvent i Dolo Beltrán. Llenguatges tecnològics: Playmodes i David Sarsanedas. Espai escènic: Sergi Corbera Gaju. Espai sonor: Dolo Beltrán. Vesturari: Laura García. Il·luminació: Carles Comas. Producció executiva: La Banda. Tècnic de so: Marc Santa (SYNCRO). Tècnic de llums: Carles Comas. Audiovisuals i gravació d’arxiu: Pau Rodríguez. Amb el suport de: L’Ajuntament de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Teatre Municipal de Girona i el Teatre Municipal de Lloret de Mar. Col·laboració: El Canal - Centre de creació d’arts escèniques, Teatre L’Ateneu de Celrà i Ajuntament de Sant Martí Vell. Agraïments: Escola de Bordils, Mercè Sarrias, @aterkia.aterkia, Nathalie Louvel i Carme Roura

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web