girona.cat

Dia Internacional dels Museus i la Nit Europea dels Museus 2024

Portes obertes als museus de Girona

Tipus:Portes obertes
Data:
Dissabte 18/05/24

Lloc:Museus de Girona
Preu:Gratuït

El 18 de maig se celebra cada any el Dia Internacional dels Museus, una iniciativa europea en la que nombroses institucions obren les seves portes gratuïtament i ofereixen activitats especials. Aquest 2024 l’ICOM proposa celebrar el Dia Internacional dels Museus amb el lema 'Museus per l'educació i la investigació', que subratlla el paper fonamental de les institucions culturals a l'hora de proporcionar una experiència educativa holística. Aquest dia aposta per un món més conscient, sostenible i integrador.

Paralelament se celebra La Nit Europea dels Museus, creada pel Ministeri Francès de Cultura i que permet als visitants assistir als museus durant la nit i de forma gratuïta.

Enguany les dues celebracions coincideixen el mateix dia.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona, el Museu d'Art de Girona, el Museu d'Història de Girona, el Museu d'Història dels Jueus i el Museu del Cinema participen en aquesta celebració oferint portes obertes de 10 h fins a mitjanit. La Casa Masó oferirà visites guiades gratuïtes enlloc de portes obertes (cal reserva prèvia).

Ho organitza: ICOM, Ministeri Francès de Cultura i Gironamuseus

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web