girona.cat

100 coses que cal saber sobre intel·ligència artificial

Amb Ramon Lopez de Mantaras i Josep Maria Terricabras

Tipus:Conversa
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

La intel·ligència artificial ha entrat de ple a formar part de les nostres vides. Hi ha, però, molts aspectes que no sempre s’expliquen bé o passen desapercebuts. Els inicis i els daltabaixos de la seva història són aspectes poc coneguts. Sabem que la IA ja està impactant en la nostra societat però encara desconeixem fins a quin punt ens la pot arribar a canviar. Se’n parla molt del futur de la IA, però encara no sabem si podrem construir màquines amb una intel·ligència general comparable a la humana. Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran en aquesta presentació i que els lectors podran trobar al llibre "100 coses que cal saber sobre intel·ligència artificial", de Ramon Lopez de Mantaras . Un retrat fidel de la situació real de la IA, amb el propòsit de donar respostes i reflexionar sobre les qüestions ètiques que planteja aquesta tecnologia.

A càrrec de: Ramon Lopez de Mantaras i Josep Maria Terricabras. Presenta: Jordina Biosca. Ho organitza: Escola Municipal d'Humanitats de Girona. Hi col·labora: Editorial Cossetània

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web