girona.cat

Destil·lant Dansa: Fada Verda (Dansa Tribal)

Amb la participació de les escoles Ballem Far Away (Jazz) i El Ballet Jove de Girona (Ballet).

Cicle Destil·lant Dansa
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Pont Major
Preu:Gratuït

Enguany tornem a iniciar el cicle Destil·lant Dansa, amb actuacions als mesos d’Abril i Maig.

Pel primer espectacle, acollirem les exhibicions de les escoles Ballem Far Away (Jazz) i El Ballet Jove de Girona (Ballet).

A continuació, gaudirem de l'espectacle del duo FADA VERDA, format per les ballarines Sara Brunet i Giorgia de Cesare. Que ens introdueixen al seu espectacle amb aquest text:

"Una pandèmia, mil mudances, mitja vida a la carretera i de carreres, projectes fallits, 5 anys sense veure'ns...i encara no se'ns han passat les ganes de seguir. I si tot això no ha pogut amb nosaltres, us assegurem que res ho farà!
10 anys de dansa, de teatre, de carrers, d'escenaris, festes, fires, sopars, trobades i events de literalment tota mena on us hem fet emocionar, riure, sorprendre-us, viatjar a mons màgics, us hem fet somiar amb volar, inclús us hem mig seduït... i també us hem donat algun ensurt!
La Fada Verda no només ballem. Duem la festa, la màgia, el joc, la picardia i la bogeria, tot plegat enredat entre els nostres cabells i els nostres peus que, sempre descalços, deixaran petjades a la vostra memòria i us faran somriure i pensar “les loques aquelles...” I voldreu, de nou, viatjar amb nosaltres a un destí incert."

Us hi esperem.


Ho oroganitza: Centre Cívic Pont Major. Hi participa: Ballem Far Away (Jazz), El Ballet Jove de Girona (Ballet) i Fada Verda (dansa tribal)

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web