girona.cat

Concert Hatxe & the Curlys

CICLE MMM'AGRADA MOLT LA MÚSICA
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

MMM’agrada molt la música a Girona és un projecte de dinamització social i cultural, de lluita pel dret a la vida independent i comunitària de totes les persones que pateixen les barreres a la participació, tinguin una discapacitat diagnosticada o no. Un cicle de concerts inclusius i altres arts al territori.
El cicle organitzat pel C.C. Ter i dinamitzat per Mifas arriba a la meitat de la seva 6a temporada fidel al seu compromís amb les persones creadores del territori i la diversitat. Així, la lluita per l’equitat i contra les violències masclistes està inscrita en el què fer diari i la seva programació. Just després del dia internacional de la dona es celebrarà el concert de Hatxe & The Curlys. Una proposta sorgida de l’Helena Costa, una cantautora que ha sabut liderar i treure el millor d’una banda de músics professionals per trobar un nou so a les seves composicions. Aquesta jove artista resident a Girona, i d’origen osonenc, ha sabut dissenyar i engegar una bona màquina per anat teixint un pla estètic on experimentar amb la fusió d’estils musicals: des de R&B fins l’Afrobeat, amb influències del Jazz i el Hip-Hop, identificant-se així com a gènere musical fluid.
Amb un directe fresc i desenfadat, busquen crear un vincle proper amb el públic i un ambient íntim, els quals seran especialment viscuts amb la proposta en format duo. L’Hatxe, desplegarà tota la seva màgia i carisma acompanyada del pianista Miquel Freixas (ESMUC). Una màgia en la composició i interpretació que la farà que Hatxe & The Curlys vagi “arrelant amb el teu cant” tal com diuen en el tema “Mitja Vida”. Es podrà gaudir gratuïtament d’aquests primers moments de creixement d’un gran ésser musical que fa temps que segueixen des del Mmm’agrada i que han aconseguit programar en un dels seus primers moments d’èxit, ja que de ben segur n’hi haurà molts més!

Ho organitza: Grup MIFAS. Hi col·labora: Centre Cívic Ter, Escola de Música Sant Gregori, UME, Cafeteria Kick-Off, NUT i Televisió de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web