girona.cat

Concert Noves Creadores

CICLE MMM'AGRADA MOLT LA MÚSICA
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa

El cicle Mmm’agrada Molt la Música a Girona ha arribat a la seva sisena temporada i a la tercera consecutiva explota una proposta d’èxit anomenada Noves Creadores/ors.
Un espectacle que aplega joves amb creacions pròpies de música, versions i/o dansa que s’inicien damunt dels escenaris. Cada any és tot un èxit i s’omple l’aforament del C.C Ter i és que el jovent del territori té molt a dir, sobretot si se l’escolta, si se li dona un espai, o millor dit, si no se l’aparta dels espais culturals. En els últims anys la proposta s’enfocava cap a un gènere més urbà, però és ben cert que la cançó i la balada no desapareixeran mai de les nostres vides, un gènere musical que ha estat sempre present, però que ha retornat amb més força que mai per quedar-se. Aquest any tenim el plaer de comptar amb tot un repertori femení amb un talent jove.
Les joves artistes son: Emma Sayer, Valentina Perroni, Judit Jacquet i Gabi.
Participarà també una estrella convidada, la Clara Macaya. Ella és una ballarina amb discapacitat reconeguda, apassionada de tot el món artístic i la dansa.
Com sempre en un espai adaptat a la mobilitat reduïda i a perfils sensorials diversos, un projecte de dinamització cultural que vetlla pel dret a l’accés i la participació a la cultura que enguany disposa d’un innovador servei d’acompanyament i suport a l’autonomia ofert per Grup Mifas.
Totes aquelles persones interessades en tenir més coneixement d’aquest cicle de concerts inclusiu, poden fer el primer contacte a través de l’Instagram o el Facebook @Mmm’agrada.

Ho organitza: Grup MIFAS. Hi col·labora: Centre Cívic Ter, Escola de Música Sant Gregori, UME, Cafeteria Kick-Off, NUT i Televisió de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web