girona.cat

Cor Maragall

Un-i-son

Fires a l'Auditori
Àmbit:Música
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de Girona
Preu:PREU EMOCIONAL.Posa preu a les teves emocions! A la sortida del concert, tu fixes el preu de l'entrada en funció de l'experiència obtinguda.

Concert de Tot Sants del Cor Maragall amb un conjunt de peces que versen al voltant de la problemàtica del canvi climàtic
El concert de Tots Sants del Cor Maragall s’inspira enguany en la problemàtica que comporta el canvi climàtic, que ja estem vivint, per a la humanitat i el planeta: pluges torrencials, llargues sequeres, temperatures en ascens,... El Cor Maragall, vol mostrar la bellesa de la natura mitjançant els quatre elements: aire, terra, aigua i foc/llum.
La diversitat de les obres interpretades facilitarà l’aproximació a realitats diverses, temporals i geogràfiques, i posarà en relleu la necessitat d’un canvi profund de la relació entre la humanitat i el planeta.

Concert en memòria d'Iris Martí Pujolràs.

Cor Maragall. Salvi de Castro, narrador. Joan Sadurní i Maria Àngels Pardàs, piano. Sara Pujolràs, directora. . Amb la col·laboració de: . Coral Xàntica (Sara Pujolràs, directora). Cor de Cambra de la Diputació de Girona (Isabel Mantecón, directora). Glòria Garcés, cantant, pianista i compositora

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web