girona.cat

STEAM apostant pel futur

En col·laboració amb l’UdG

Setmana de la Dona i la Nena en la Ciència
Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït
Durada:120 minuts

Activitat que comptarà amb dues ponències que ens aproparan a conèixer diverses dones que històricament han estat invisibilitzades en l'àmbit de les STEAM; continuarà amb la presentació de l’exposició “Ciència amb Denominació d'Origen Girona” amb la presència de científiques gironines que fan recerca en ciència a la UdG i ens explicaran el seu projecte; i finalment, es tancarà l'acte amb una taula rodona "Estudis STEAM, més enllà d'una professió" que explicaran en primera persona les oportunitats laborals que ofereixen aquestes professions.

• “Dones invisibilitzades a l’art” a càrrec de Lluïsa Faxedas Brujats, doctora en Història de l’art i professora d’Història de l’art contemporani, Art contemporani a Catalunya i Gestió cultural a la Universitat de Girona.
• “Les cares més amagades de la Taula Periòdica” a càrrec de Sílvia Simon, directora de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG.
• Presentació del projecte Ciència amb Denominació d'Origen Girona. Coneixerem a les investigadores i veïnes de Girona que fan recerca i ens explicaran el projecte que desenvolupen.
• Taula rodona “Estudis STEAM, més enllà d’una professió” Acte amb diferents professionals d’STEAM, per compartir les seves experiències i reptes en dedicar-se professionalment a carreres de l’àmbit politècnic (enginyeria i informàtica) i científic (química i ciències ambientals)

Acte adreçat a l’alumnat 3r i 4t d’ESO, batxillerat i formació professional de Girona

Ho organitza: Servei Municipal d’Ocupació en col·laboració amb la Universitat de Girona i el Patronat de l’Escola Politècnica de la UdG

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web