girona.cat

Coneix l’IDIBGI!

Amb l’Institut d’Investigaciķ Biomčdica de Girona

Setmana de la Dona i la Nena en la Cičncia
Tipus:Portes obertes
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Edifici M2 del Parc Hospitalari Martí i Juliā de Salt
Preu:Gratuīt
Durada:240 minuts

Veniu a cončixer la recerca de l'Institut d'Investigaciķ Biomčdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) i com podrā transformar la salut del demā, amb explicacions dels mateixos investigadors i investigadores, i activitats per a adults i infants.

L’activitat es duu a terme en el marc de la setmana de la Dona i la Nena a la Cičncia, per la qual cosa també es posarā l’accent en la importāncia de la igualtat de gčnere en la recerca.

L’IDIBGI es dedica a la recerca translacional per millorar la salut i la cura de les persones. Amb una comunitat de més de 400 investigadores i investigadors, que inclou professionals de la salut i investigadors bāsics, s’organitza en 22 grups de recerca distribuīts en cinc ārees de la salut: Cardiovascular i Respiratōria, Metabolisme i Inflamaciķ, Neurocičncies, Oncohematologia i Salut Mental.

L’IDIBGI forma part del sistema CERCA de centres de recerca de la Generalitat de Catalunya, i estā vinculat a les principals institucions sanitāries gironines, com l'Hospital Trueta de Girona i l'Hospital Santa Caterina de Salt.

Ho organitza: IDIBGI

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web