girona.cat

És la microbiota! amb Neus Elcacho

Setmana de la Dona i la Nena en la Ciència
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Biblioteca Ernest Lluch
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

En el nostre cos viuen uns 38 bilions de microorganismes. Son majoritàriament bactèries, però també hi ha virus, fongs i protozous que habiten l’intestí i altres parts del nostre cos. De la microbiota depèn la qualitat de la nostra vida i en gran mesura defineix qui som.
Amb la nutricionista i PNIE Neus Elcacho viatjarem al segon cervell. Aprèn què passa en el teu sistema digestiu i coneix la teva microbiota per un major benestar.

NOTA: Si vols millorar les teves digestions i la teva microbiota, et pots inscriure al club de lectura conduit per Neus Elcacho on comentarem el seu llibre La vida secreta de la teva microbiota. El club es realitzarà el dissabte 16/03 a les 12 hrs. Cal inscripció prèvia a través de l’Agenda de Girona i el llibre el pots demanar a la biblioteca Ernest Lluch. Ho organitza: Biblioteques de Girona, amb la col·laboració de Centre Cívic Pla de Palau

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web