girona.cat

Encén Montilivi

Exposició oberta d'instal·lacions experimentals i lumíniques al Campus Montilivi

Tipus:Exposició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:UdG Campus Montilivi
Preu:Gratuït

Segona edició d'Encén Montilivi, una exposició oberta d'instal·lacions experimentals i lumíniques que us espera del 16 al 19 de novembre al Campus de Montilivi de 18 a 21 h. Es podran veure un total de 16 instal·lacions en diferents punts del Campus com són la Facultat de Ciències, la Facultat de Dret, l'Escola Politècnica Superior, la biblioteca, etc. Les composicions recorden efemèrides com els 50 anys de l'Escola Politècnica Superior o expliquen històries com les de Joan Brunet, un esperit que viu a l'edifici d'Arquitectura de la UdG. Una experiència plena d'efectes ràpids de llum i altres elements que us convida a gaudir un any més de la cultura de la llum.

Es faran visites guiades a les instal·lacions el divendres, dissabte i diumenge, entre les 18.30 i les 19.30 h, en intervals de 15 minuts i sortint des dels punts de trobada indicats al mapa. En les visites es facilitarà informació de com s'han fet i quin significat tenen.

En el marc de l'exposició Encén Montilivi també està prevista la xerrada 'Una passejada per l'enllumenat públic exterior del municipi de Girona' a càrrec de Fany Fernández i Tena, enginyera municipal de l'Ajuntament de Girona, que està al càrrec del servei d'enllumenament públic de l'àrea de Territori, Urbanisme i Activitats.
La xerrada es farà el divendres 17 de novembre, a les 5 de la tarda a la Sala d'Actes de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

Dies: del 16 al 19 de novembre. Horari: de 18 a 21 h. Ho organitza: Departament d'Enginyeria Elèctrica, Electrònica i Automàtica de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona amb el suport del Patronat de l'Escola Superior de la UdG, Simon, l'Ajuntament de Girona i el Consell Social de la Universitat de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web