girona.cat
VIRTUAL

Ús professional de les xarxes socials en projectes musicals (I)

Curs de gestió en el sector musical
Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:10 €

Es plantegen dues sessions en les quals es treballarà en l'ús professional de les xarxes socials en la comunicació de projectes culturals La primera sessió tractarà sobre els públics i el producte. Quins factors s'han de tenir en compte a l'hora de fer promoció amb xarxes socials dins del sector musical? S’analitzarà la importància de les xarxes en l'estratègia de promoció d'un projecte i com maximitzar l'impacte de la nostra campanya a partir de la definició de públics i el producte a promocionar.

1. Estat actual de les xarxes socials, l’algoritme i les diferents plataformes de difusió
2. El públic en la cultura i a les xarxes socials
3. Les nostres necessitats i limitacions: com promocionar-nos a les xarxes
4. Dades i eines per mesurar


A càrrec d’Anna Borràs, especialista en màrqueting digital cultural i gestora de diferents festivals i llançaments musicals d'artistes. Fa uns anys va decidir emprendre com a Groc and Roll després d’haver-se encarregat del Marketing digital a Kzoo Music, aleshores distribuïdora digital, i a la discogràfica Satélite K, a més de començar discretament com a autònom amb diversos projectes, com el cicle musical Encantados, o els desapareguts “Concerts a Empúries” i “Músiques Sensibles”.
L’any 2022 va ser l’encarregada de portar la promoció digital del disc “Libres” de Las Migas, amb el que varen guanyar el Latin Grammy com a millor disc de flamenc. Actualment, segueix portant les inversions a xarxes i plataformes de la banda. El seu “catàleg” també engloba diferents festivals del territori: Black Music Festival, Portalblau, FIM Cambrils, Amb So de Cobla, el Festival de Begur, Mirorock, P-Tardeo Fest, Empremtes…i artistes com Joan Masdéu, la Gio Symphonia, E-strings, El Niño de la Hipoteca, Verge Santa, Jo Jet i Maria Ribot... i tots els artistes de la discogràfica RGB i l’Agencia Faro Music.

A càrrec de: Anna Borràs, especialista en màrqueting digital cultural i gestora de diferents festivals i llançaments musicals d'artistes

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web