girona.cat
VIRTUAL

Autoedita't. Eines i recursos per afrontar una autoedició

Curs de gestió en el sector musical
Tipus:Curs
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:10 €

Aquesta sessió pretén sintetitzar el funcionament tècnic de la indústria fonogràfica, en una base de coneixement molt pràctic, que pugui servir de fonament a grups i artistes que veuen l’autoedició com una via possible per desenvolupar els seus projectes. En un món cultural cada cop més tecnològic i global, la indústria musical alternativa mereix una escena autogestionada conscient i preparada.

A càrrec de David Mullor, músic i productor fonogràfic. La seva trajectòria com a músic autoeditat en diverses formacions musicals el van portar a crear diferents projectes discogràfics com foren Gat Records i Right Here Right Now. L'any 2014 funda Segell Microscopi, un segell de proximitat que trenca amb les fórmules més arrelades de la indústria discogràfica i que proposa altres escenaris de relació i equilibri entre les tasques pròpies que ha de desenvolupar una productora fonogràfica i els àlbums dels artistes que en formen part.

A càrrec de: David Mullor, músic i productor fonogràfic. Cal inscripció prèvia: Les inscripcions es tancaran 2 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web