girona.cat

Raising Their Voice: Ettijah de Tamara Abu Laban (Palestina, 2022)

Sessió sobre Palestina del Cicle Cinema i Solidaritat

Cicle Cinema i Solidaritat 23 – 24
Tipus:Projecció
Data:
Dimarts 18/06/24, 20 h

Lloc:Centre Cívic Barri Vell - Mercadal
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Sessió sobre Palestina del Cicle Cinema i Solidaritat

Centrat en l’esperit activista d’un grup de hip-hop femení del camp de refugiats palestins Deheisheh, la projecció comptarà amb un petit vídeo-manifest de la directora, la palestina Tamara Abu Laban, que vol subratllar l’atiament de la vulneració de drets humans que viu la població palestina amb l’actual guerra que hi manté Israel.

L’activitat comptarà, a més amb:
-Comunicat de la directora
-Intervenció BDS Girona
-Intervenció Neve de Heal Hop
-Intervenció d’Emé, de Radio Rahim Records!

Els assistents a l’acte, que serà presentat per l’entitat Girona-Acull, també podran visitar una exposició sobre Shu’fat, un campament de refugiats palestins a Jerusalem, que forma part de la campanya Siguem Refugi coordinada per Fons Català de Cooperació al desenvolupament. L’exposició es podrà visitar al Centre Cívic barri vell del 18 de juny al 5 de juliol.

Ho organitza: : Unitat de Cooperació / Girona Acull / BDS Girona / Heal Hop / Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament / Coordinadora d’ONGs de les comarques gironines i l’Alt Maresme

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web