girona.cat

Celebració dels 20 anys al Pont Major!

Centre Cívic, Biblioteca Just M. Casero, Col·lectiu de dones "La Cata" i Ass. de jubilats La Unió.

Tipus:Acte popular
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Pont Major
Preu:Gratuït

Us convidem a unir-vos en la celebració dels 20 anys del Col·lectiu de Dones La Cata, l'Associació de jubilats i gent gran La Unió del Pont Major, la Biblioteca Just M. Casero i el Centre Cívic Pont Major. Un moment per recordar tothom qui ha format part i participat d'aquests espais comunitaris de trobada, aprenentatge i intercanvi.

L'acte inaugural, el brindis i el pastís del 20è aniversari serà el dimecres 18 d'octubre a les 19 h, acompanyat per un pica-pica organitzat per La Cata i La Unió. A més, podreu visitar l'exposició 20 anys, mil i una històries del Pont Major amb la que recordarem les activitats, projectes, entitats i celebracions comunitàries de tots aquests anys. És un testimoni del poder de la col·laboració, la resiliència i la interculturalitat.

El dijous 19 d'octubre a les 17.30 h a la Sala d'Actes Lluís Herrera gaudirem de l'espectacle "La pianista" amb Maitant Teatre, una adaptació del conte "La pianista de les mans màgiques". Una obra de teatre i titelles per a públic familiar a partir de 6 anys.

El diumenge 22 d'octubre a les 11 h, els veïns i veïnes del barri presentaran a la Gegantona del barri amb una Cercavila sortint des de la plaça Tomàs Baraut fins a arribar a la plaça de l'Om. Seguidament, a la plaça de l’Om, es farà la lectura de la llegenda de la Majordoma que inspira a la Gegantona per acabar amb un vermut popular a càrrec del Col·lectiu de Dones La Cata i l'Associació de jubilats i gent gran La Unió.

Finalment, el dijous 26 d'octubre a les 20 h la Biblioteca Just M. Casero organitza un Club de Lectura sobre "La casa dels caps de setmana", guanyador del Premi Just M. Casero 2022. Comptarem amb la participació de Roger Casero i hi haurà un brindis de celebració del 20è aniversari de l'equipament.

[En cas de pluja, les activitats d’exterior, es realitzen a la Sala d’actes Lluís Herrera.]

Ho organitza: Centre Cívic Pont Major, Biblioteca Just M. Casero, Col·lectiu de dones La Cata, AV Pont Major, La Unió

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web