girona.cat

Concert Lazy Stars i Miss Thunder & The Souldelics

Fires de Sant Narcís
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Carrer Ferreries Velles 11
Preu:Gratuït
Durada:120 minuts

En el marc de les Fires Populars, l’Ateneu 24 de juny organitza la seva segona nit de concerts amb Lasy Stars i Miss Thunder & The Souldelics.
Lazy Stars té cura en les seleccions dels temes que interpreta, amb un repertori que captura l'essència del gènere i que no deixarà indiferent als amants del rock. La veu principal està compartida per Sheila Endekos i Jordi Vila, també conegut com a "Big Villano", que transmeten una gran dosi de personalitat i energia al grup. Amb les seves veus poderoses, aconsegueixen connectar amb el públic i transmetre la passió i l'essència del rock. Jordi Turon i Jep Vilaplana són els encarregats de les guitarres elèctriques amb un so potent i melòdic que crea una base sòlida i captivadora. Enric Ramos, al baix elèctric, aporta un ritme precís i una gran riquesa musical al grup.
Xevi Maresme, a la bateria, impulsa la banda amb el seu ritme frenètic.
Miss Thunder & The Souldelics és una potent banda que neix l'octubre de 2022 de la inquietud d'uns quants músics gironins de renom, i amb llarga experiència als escenaris, per crear un repertori de Funky & Soul de qualitat inapel·lable i efervescència incontenible.
Al capdavant hi ha la gran veu de l'enèrgica frontwoman Núria Mancebo (Miss Thunder), que suma, a la seva vibrant energia i poderosa força vocal, l'excel·lent companyia dels Souldelics. Aquesta banda està formada per l'Adrià Bauzó al saxo (fundador de la Girona Jazz Project Big Band i director de la Black Music Big Band); Raúl Gallego a la trompeta (Girona Jazz Project i Barcelona Jazz Orquesta); Gerard Pakitsguitar Brugués a la guitarra (BigBlack Rhino); Miquel Brugués als teclats (BigBlack Rhino); Gerard Cantero al baix (Elisma) i Raúl Pérez (Marina BBface & The Beatroots) a la bateria.
D'aquesta aliança guanyadora neix una proposta plena de Groove i Power que gaudirem en gairebé primícia a l'Ateneu.

Ho organitza: Ateneu 24 de juny

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web