girona.cat

Cotton Guest + La Tosca Brava

Fires de Sant Narcís
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Carrer Ferreries Velles 11
Preu:Gratuït

Concert:
21.30 h Cotton Guest
22.45 h la Tosca Brava

L’Ateneu 24 de juny, com cada any, és l’encarregat d’encetar la programació de les Fires Populars. Després del pregó més popular i reivindicatiu, l’Ateneu organitza un concert amb les bandes Cotton Guest i la Tosca Brava.

Cotton Guest és un grup de tres integrants de Sant Feliu de Guíxols que els encanta tocar junts i passar el temps fent el que els apassiona: tenir una banda i composar temes propis. La motivació és absoluta i les ganes de donar-ho tot, també. Que el rock ho peti! Un repertori punk, rock i garatge de bandes com Ramones, The Clash, Iggy Pop o Bad Religion són interpretats per La Tosca Brava. L'objectiu és reivindicar la seva condició de clàssics moderns. Però la Tosca Brava no és una banda de versions a l'ús. Per als seus components no és una afició, sinó una pràctica d’urgència on no hi ha espai per a la nostàlgia, però sí per a la memòria col·lectiva.

Contra l’imparable corrent del pensament únic, la Tosca Brava reivindica, a través de valors com l’actitud, la passió i l’entrega, una manera diferent d’entendre i viure l’oci cultural des d’una perspectiva lúdica, alegre i, a la vegada, crítica i combativa.
Fundada el 2007 com a grup d’havaneres i en format orquestra, després d’infinites gires per càmpings i baretos de mala mort de la Costa Brava i rodalies i, havent sofert diversos canvis de formació, La Tosca Brava arriba, al dia d’avui, en la seva versió més essencial.

Ho organitza: Ateneu 24 de juny

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web