girona.cat

Tarquim + Queralt Lahoz + Ketekalles

Fires de Sant Narcís
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Copa
Preu:Gratuït

Queralt Lahoz és, sens dubte, una de les sensacions musicals dels darrers anys al nostre país, i ara també més enllà de les seves fronteres. Recentment guardonada amb un dels prestigiosos premis Music Moves Europe 2023, atorgats per la Unió Europea, es postula com una de les artistes amb més present i futur de tota l'escena nacional, abanderant una de les propostes musicals més trencadores i atractives del moment. A la seva música, travessada pels sons llatins, d'arrel i urbans, el soul, el hip hop i el dancehall dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontània dels seus orígens flamencs i dels seus paisatges personals.
KeteKalles barreja rumba, flamenc i hip hop. Les seves cançons aborden temes com la migració, el masclisme, les infàncies, el capitalisme i l'impacte que això té a la vida de les dones i les dissidències oferint un punt de vista diferent marcat per les arrels de la banda. Ketekalles presenta un xou que definitivament posiciona el grup com la veu imprescindible en una societat trencada per començar a remenar el caos.
Tarquim és Pau Vidal. Un jove saxofonista, flautista i compositor que es va fer un nom en l’escena musical participant en projectes de grans artistes internacionals. I a l’escena local junt amb Andrea Motis, Judit Nedderman i The Sey Sisters al grup The Gramophone All Stars Big Band, del que és membre. Una extensa carrera on va demostrar el seu domini de la música cubana, el Jazz, el soul i el reggae entre altres.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web