girona.cat

Peus de fang

Amb Martina Rogers

Segona Residència
Tipus:Joc
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de Pere Calders (Can Gibert del Pla)
Preu:Gratuït

Segona Residència 2023
Art i joc a les places els vespres de juliol
Per a mainada de 6 a 12 anys
De 19 a 21 h

Els peus son el mitjà per connectar amb la terra, ens equilibren i ens ajuden a desplaçar-nos, però tot sovint no els tenim presents i els oblidem a dins de les sabates sense cuidar-los massa. El projecte 'Peus de fang' de l'artista Martina Rogers, consta de tres pràctiques creatives que giren al voltant dels peus nuus.

A les tres sessions que desenvoluparà Rogers el material protagonista serà el fang, gràcies a la seva mal·leabilitat i capacitat de reciclatge. L’objectiu no és obtenir un producte físic al final de les sessions, sinó el procés i la relació del cos, sobretot dels peus, amb el fang.

La primera pràctica, 'De peus a terra', serà desplaçar-se sobre el fang i experimentar les diferents textures tant del fang com del terra; la segona, 'Pensar amb els peus', utilitzar els peus per pensar i crear unes sandàlies d’argila i la última, 'Homenatge als peus', construir una peça col·lectiva per fer un homenatge als peus.

Segona residència és un projecte de lleure artístic i participatiu coproduït pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona, l'Associació Cultural La Volta i Les Bernardes. Espai de Cultura Contemporània.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web