girona.cat

Pau Garcia. Dades i art digital: experimentar amb informació massiva

Domestic Data Streamers

Programa activitats El Modern
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït
Durada:60 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Avui en dia l'intercanvi i transferència massiva d'informació genera conjunts de dades que només poden ser compresos mitjançant la selecció, ordenació, catalogació i estructuració. Domestic Data Streamers és un equip creatiu de Barcelona format per artistes, periodistes, programadors i dissenyadors que des del 2013 treballa en la visualització infogràfica de dades. Des de la creació de comunitats a través d'instal·lacions interactives fins a l'experimentació creativa mitjançant bases de dades massives. Els seus experiments, exhibicions i instal·lacions en diversos formats s'han pogut veure en cinemes, museus, webs o al carrer de diverses ciutats en més de 45 països. També han exposat a les Nacions Unides i han treballat per institucions culturals com la Tate Modern, l'Institut del Disseny de Hong Kong i l'Acadèmia de Ciències de Califòrnia. Fins el 27 d'agost de 2023 podeu veure una de les seves instal·lacions "Una cartografia de connexions humanes" a l'exposició Digital Impact al Museu del Disseny de Barcelona.

Organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web