girona.cat

Visita comentada a 'Més lloc per a la fosca'

A càrrec d’Elvira Prado-Fabregat

Tipus:Visita guiada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Bòlit_StNicolau
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

“Més lloc per a la fosca” proposa una lectura de Solitud que la connecta amb l'actual crisi ecològica, el pensament contemporani de l'ecofeminisme i les posthumanitats, i l'imaginari del gènere gòtic lligat al folklore i a la natura més feréstega. L'exposició, que forma part d'un projecte transversal, explora l'univers mític creat per Víctor Català/Caterina Albert i estableix un diàleg amb diferents artistes contemporànies.

En aquesta visita, la comissària Elvira Prado-Fabregat repassarà les propostes de les artistes: Alba Font i Alba Lombardía des de l’ecofeminisme i avantguarda estètica, Carles Viarnès, l'arxiu Càntut i Alba G. Corral que treballen sobre la relació entre el paisatge i el repertori i, finalment, Mireia Coromina i Maddi Barber que dialoguen amb el llegat feminista i ecofeminista de Català.

L’exposició 'Més lloc per a la fosca' forma part d’un projecte transversal d’investigació i creació i és una coproducció del Bòlit-Centre d’Art Contemporani de Girona, el Museu de la Vida Rural i el Museu de l’Escala.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web