girona.cat

Concert Crazy Cat Lady

CICLE MMM’AGRADA MOLT LA MÚSICA GIRONA
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .


El duet Crazy Cat Lady venen de lluny, d’enllà i d’aquí! De diversos indrets i experiències ens porten cançons pròpies i versions d’arreu que expliquen històries de pirates, mariners de l’atlàntic i dones peculiars de diferents èpoques. Temes que van de del folk, al blues o al swing, un ventall ampli com el seu recorregut personal i musical.
Un espai preparat per acollir tota la diversitat especialment a persones amb una discapacitat diagnosticada o no. Un entorn adaptat que cerca l’accessibilitat universal, la inclusió i la participació portant la creació i el talent territori gironí als barris. A més, el cicle, dinamitzat per Mifas té disponible un servei d’acompanyament a persones amb necessitat de suport per garantir el seu dret a l’accés a la cultura. El micro obert, que en cada concert crida a la participació, serà iniciat per la Coral Ter dirigida per Pepe Lòpez del Bosque amb Enric Borrell al Piano. Un projecte sorgit de la gran dinamització cultural que fa anys que sorgeix del propi CC Ter i tot el seu equip. Si algú s’hi vol apuntar només cal comunicar-se per l’Instagram Mmm’agrada o per correu a mifas@mifas.com.

Info CRAZY CAT LADY: Instagram: @crazycatladymusic
info www.mifas.com Instagram: Mmm’agrada i Grup Mifas. jbecares@mifas.com – 630402064
Face i Insta: @Mmm’agrada. @grupmifas

Ho organitza: Mmm'agrada molt la música i MIFAS

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web