girona.cat

Sant Jordi al Bòlit

Amb Enric Farrés Duran, Francesc Abad, Jordi Mitjà i nyamnyam

Tipus:Presentació
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Bòlit_PouRodó
Preu:Gratuït

Sant Jordi torna al Bòlit amb una sessió dedicada als llibres d’artista. En aquesta ocasió es presentaran els projectes 'Les paraules fallen. L’edició com a pràctica performativa' de nyamnyam (Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez) i 'Cadascú a la seva i l’arxiu contra tots' de Jordi Mitjà, projectes beneficiaris de dues beques KREAS’22 a la recerca i que es troben en fase de desenvolupament.

També es presentarà el llibre d’artista 'Je brousse les images' de Francesc Abad, on hi participa l’artista Enric Farrés Duran i que compta amb la coproducció del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona i el Museu de Granollers. El llibre d’Abad es presentarà oficialment a la tardor del 2023 i serà el primer llibre d’una sèrie anomenada “Trajectòries” que comptarà amb una publicació anual dedicada a un/a artista de llarga carrera que vulgui recrear el seu llegat.

A més, al mateix Bòlit_PouRodó hi haurà una selecció de publicacions d'artista editades al llarg del 2022, entre les quals figuren 'The Okama Paradox' d'Israel Ariño i Clara Gassull (Ediciones Anómalas, 2022), 'Derinkuyu' de Roc Herms (Terranova, 2022) i 'Matter' d'Aleix Plademunt (Ca l’Isidret Edicions, 2022), entre d'altres.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web