girona.cat

Presentació de les subvencions municipals de cultura 2023: Ajuts Girona Crea i Amplia Cultura

Ajuts Girona Crea i Amplia Cultura

Tipus:Presentació
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

La convocatòria d’Ajuts Girona Crea a la creació i producció artística de l'Ajuntament de Girona té per objectiu fomentar la formació, la creació i , la producció artística de projectes artístics que es duguin a terme a la ciutat de Girona. Els projectes han d’estar relacionats amb els àmbits de la música, les arts escèniques, la literatura, les arts visuals, els les audiovisuals, cultura digital, i la cultura tradicional i popular.

La convocatòria Amplia Cultura té per objectiu donar suport a les activitats culturals de promoció i d’exhibició en l’àmbit de les arts escèniques, de les musicals, de les visuals, de les audiovisuals, de la literatura, de la cultura popular i tradicional i del patrimoni cultural, que complementin l’oferta cultural a la ciutat. També poden optar a aquesta subvenció projectes culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social

En aquesta sessió es resoldran de forma pràctica tots els dubtes relacionats amb les convocatòries i la presentació de projectes.

La sessió es completarà amb la presentació de la plataforma Girona Cultura, el nou espai digital desenvolupat per l’Ajuntament de Girona per incrementar la connectivitat i la col·laboració entre agents del sector cultural de Girona i la difusió de la seva activitat.

A càrrec de: Aniol Casadevall i Àngel Chillarón, tècnics de l’Oficina de Foment de les Arts.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

Unió Europea Fons Europeu de Desenvolupament Regional + Generalitat de Catalunya + Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web