girona.cat

Escorça

Exposició Homenatge a la Família Ribas Donato

Tipus:Exposició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cambra de la Propietat Urbana de Girona
Preu:Gratuït

Artistes participants: Assumpció Mateu, Carla Martín, M. Carme Tarrés, Ignasi Esteve, M.A. Feliu, Montserrat Costa, Nausica Masó, Pep Camps, Provi Casals, Quim Serrano Bou, Quico Estivill, Quim Corominas, Oliveras Oliver, Torrent Pagès, Pia Crozet, Dolors Bosch, Tania Espinosa, Jordi Amagat, Manel Bayo i Mar Vivó.

Motivats per una idea en comú un grup d’artistes multidisciplinaris s’han unit per realitzar una exposició per tal de retre homenatge a la família Ribas Donato per la seva incondicional aportació a la cultura de les Arts Escèniques a la nostra ciutat. Família Gironina d’Activistes Culturals, Mecenes, Promotors Teatrals, Col·laboradors als mitjans de comunicació i sobretot, impulsors i creadors de la Sala La Planeta de Girona.

La seva petjada és un referent per a la cultura Gironina. El treball creatiu dels 19 artistes participants es desenvoluparà sobre el teixit fibrós de l’escorça de palmera, 19 embolcalls insinuadament mascarats que donen, en certa manera, sentit a l’homenatge d’una família entregada al món cultural gironí.

La presentació de l’exposició Escorçaanirà a càrrec de l’escriptor Josep M. Fonolleras, unit des de fa molts anys per vincles d’amistat i de treball amb la família Ribas Donato.

Amb la col·laboració de l'associació dels Amics del Museu d’Art , Josep M. Fonolleras, Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Cambra de la Propietat de Girona, Julià Colomer i Bitò Produccions.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web