girona.cat

Circuits d’activitats dirigides - Circuit 3

Jornada de l'Esport Femení
Tipus:Esports
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de Salvador Espriu
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

En el marc de l’11a Jornada de l’Esport Femení s’organitzen un seguit d’activitats dirigides. Hi ha la possibilitat de participar en diversos circuits organitzats per practicar activitats físiques en grups tancats.
Hi ha 4 circuits diferents, tria el que més t'agradi. La darrera activitat dels quatre circuits proposats serà una xerrada sota el títol “Dona i esport: Com tenir un estil de vida actiu i saludable en totes les etapes de la vida”, a càrrec del Col·legi de Professionals de l’Activitat física i l’Esport de Catalunya (COPLEFC).

Circuit 3
9.30 h: Anem a córrer!
10.30 h: Pilates
12.00 h: Xerrada: Dona i esport “Com tenir un estil de vida actiu i saludable en totes les etapes de la vida”. A càrrec de Maica Rubinat (Educadora física esportiva Col. 11593) - Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya – COPLEFC.

Cal inscripció prèvia (fins al 2 de març a les 14 h). Horari: de 9.30 a 12.45 h. Ho organitza: Ajuntament de Girona I Diputació de Girona. Hi col·labora: Generalitat de Catalunya –Girona, DipSalut i Consell Esportiu Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web