girona.cat

Taller de creació de vídeo mapping

A càrrec de Cristian Pujante. Associació Telenoika, col·lectiu d’experimentació audiovisual.

Programa activitats El Modern
Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït
Durada:720 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

El curs presenta els conceptes fonamentals sobre la tècnica del vídeo mapping, des d’un punt de vista teòric i pràctic. Des de les característiques dels processos de mapatge en superfície fins a l’ús de software. El taller està pensant per aprendre les possibilitats del vídeo mapping mitjançant la creació d’un projecte.

Taller intensiu: divendres 10 de març de 16.00 a 20.00 i dissabte 11 de març de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 19.00.

Cristian Pujante. Realitzador i tècnic audiovisual.
Amb més de 15 anys d'experiència professional en el sector audiovisual ha demostrat ser un tot terreny en el sector, passant per operador de càmera, realitzador i animador en 2D/3D. En aquests últims anys de carrera professional ha col·laborat amb Darklight Studio en la realització de diversos videomappings i realitzant també videoprojeccions per a arts escèniques. Actualment, també ha realitzat tallers de videomapping a l'escola EMAV (Institut de Mitjans Audiovisuals de Barcelona) i en BAU (Centri Universitari d'Arts i Disseny de Barcelona).

Organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web