girona.cat

Taller de stage design i LED mapping

A càrrec de l’artista Youssef Ben Achoura (Chounar). Associació Telenoika, col·lectiu d’experimentació audiovisual

Programa activitats El Modern
Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït
Durada:720 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

El LED mapping és una tècnica que utilitza la tecnologia LED i protocols DMX/Arnet per a dissenyar espais, escenaris, instal·lacions, escultures o roba utilitzant un software i hardware especialitzar per a controlar la llum. Alhora, el disseny d’escenaris pot marca la diferència quan es volen ressaltar detalls específics en un show escènic, musical o audiovisual, treballant amb les superfícies disponibles en formes creatives per a crear una posada en escena basada en el disseny estructural i la llum. El taller està pensat per les persones que treballen amb la il·luminació, escenografia, disseny visual, art visuals o qualsevol persona que s’hi vulgui iniciar.

Taller intensiu: divendres 21 d'abril de 16.00 a 20.00 i dissabte 22 d'abril de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 19.00.

Youssef Ben Achoura, també conegut com Chounar, és un apassionat del món audiovisual i la tecnologia. D'origen francès, ha viscut a Barcelona des de 2004. Ha combinat els seus coneixements en electrotècnics i l'amor en la creació artísitica d'instal·lacions i disseny d'escenaris. Entre les seves especialitats es troben l'ús de tecnologia LED, projecció mapping, il·luminació per DMX, instal·lacions interactives i immersives, làser, i més, amb l'objectiu d'innovar i aplicar noves tecnologies en els seus projectes. El 2016, va fundar l'Associació Cultural Audiovisual BeatMe Lab, col·lectiu multidisciplinari de creació artística audiovisual amb seu a la ciutat de Barcelona. Actualment col·labora amb l'estudi Isolator Space, situat a la Nau Tonal'H. Ha actuat en nombrosos espais a Barcelona, com ara Hangar, Apolo, Razzmatazz, LlumBCN, WAC, Convent de Sant Agustí, Niu, i el Teatre Llantiol, entre d'altres.

Instagram: @chounar / @beatmelab
Web: www.beatmelab.com





Organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web