girona.cat

Mónica Rikić. Art i tecnologia: jocs experimentals i art digital

Artista electrònica i programadora creativa

Programa activitats El Modern
Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern
Preu:Gratuït
Durada:90 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Electrònica, programació creativa i interacció amb l’entorn digital que ens envolta. En la ponència ens parlarà del procés artístic vinculat a la generació de codi creatiu i la seva combinació amb objectes no digitals, essent la finalitat la creació de projectes interactius que esdevenen jocs experimentals o instal·lacions robòtiques. Des dels quals es reflexiona sobre l’impacte social i educacional de la tecnologia i la reapropiació de sistemes tecnològics per repensar-los a través de l’art.

Mónica Rikić és artista electrònica i programadora creativa. Premi Nacional de Cultura 2021. Ha participat a festivals com Ars Electronica, Sónar, FILE, Japan Media Arts Festival, AMAZE Berlin, Margaret Guthman Musical Instrument Competition (Atlanta). Ha realitzat residències artístiques en TAG en Montreal, QUT- The Cube a Austràlia, Platohedro en Medellín, Medialab Prado en Madrid.

Organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web