girona.cat

Le Moindre Geste

Una proposta d'Eva Marichalar-Freixa i Clara Garí

Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Espai nyamnyam
Preu:15 €
Durada:300 minuts

Le Moindre Geste, de Fernand Deligny 1971
Dissabte 11 de febrer a partir de les 20h a l'Espai nyamnyam de Mieres
Sopar, projecció al llit, conversa i dormida: porteu pijama, màrfega i raspall de dents

Yves i Robert s'escapen de l'asil i fugen a les muntanyes. Quan Robert cau en un forat, Yves mira d'ajudar-lo. Però les operacions de rescat són ineficaces. Ell s'esforça per fer una corda, a continuació, seguir endavant, oblidar el seu amic, es perd a les aventures de la seva ment. Yves és en realitat un adolescent acompanyat per l'educador, professor i, – en aquest cas-, cineasta Fernand Deligny. Aquest noi apareix al curt rodat per Renaud Victor que reflecteix les experiències de Deligny amb autistes.

Cruïlla a tres bandes, l'activitat és una projecció cinematogràfica, una conversa sobre l'educació contemporània en el marc del respecte a l'altre i una performance participativa on us proposem mirar, parlar i dormir.

Una projecció en loop amb tot el públic al llit, on hi haurà moments de visionat, de conversa, i potser situacions oníriques que només solem viure en la intimitat de la llar.

Una festejada col·laborativa entre: l'espai nyamnyam de Mieres, l'Estrangera de Vic i la Nau Côclea de Camallera, i vinculada a l'exposició "Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por" del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web