girona.cat

Cinema i Educació. Election

Cicle de cinema educatiu

Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu del Cinema
Preu:Gratuït

El XII Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació.

En aquesta ocasió parlem de civisme i democràcia amb la projecció de la pel·lícula Election d'Alexander Payne (Estats Units, 1998) 99 minuts. VOSE

Les eleccions en un institut americà serveixen de pretext per fer una crítica àcida i demolidora del sistema polític, dels valors dominants i, en general, de la conducta dels éssers humans.

Presenta la senyora Marta Alsina i Conesa, Defensora de la Ciutadania de l'Ajuntament de Girona. Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (1984-1989) i advocada col·legiada al Col·legi de l’Advocacia de Girona des del setembre del 1989. Des del 2012, Alsina és diputada primera i vicedegana de la Junta del Col·legi de l’Advocacia de Girona, i presidenta de la seva comissió de normalització lingüística, de la comissió de relacions institucionals, dels drets dels animals i de la comissió normativa. A més, des del juny del 2013, és també mediadora en dret civil privat, pel Consell de l'Advocacia Catalana.

Entrada: lliure. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web