girona.cat

Somatofobia

Amb Isa Fontbona

Bòlit Pensament
Tipus:Performance
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Bòlit_PouRodó
Preu:Gratuït
Durada:60 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

A través de la lent de l'art, el projecte Somatofòbia traça un peculiar diàleg entre el cos, l'esport (físic-culturisme) i la medicina a l'hora de construir la pròpia identitat. Des de la pròpia carn, i amb la intenció de posar llum a certs comportaments amb tendència obsessiva que fora de la competició esportiva són clarament considerats patològics, s'ha desenvolupat un seguiment i control mèdic (des de diverses disciplines) així com fotogràfic i d'autoreflexió mitjançant l'escriptura al llarg de 3 anys.

Isa Fontbona és investigadora doctoral en història de l'art a la Universitat de Girona i col·laboradora en diverses universitats internacionals. En el terreny artístic, Fontbona treballa principal mitjançant la performance, explorant la mal·leabilitat del seu cos emprant el físic-culturisme com a eina. La pregunta per la pròpia identitat mitjançant una corporalitat canviant és un tema clau en la seva trajectòria, en molts casos explorant els límits de la resistència del seu cos.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web