girona.cat

Atles Sonor - Safari Sonor

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

En aquest taller pràctic, sortirem a l’espai públic per capturar sons i després experimentarem per a crear narratives culturals i socials a través dels sons recollits. Es tracta d'una sessió d’experimentació i creació sonora, utilitzant tècniques provinents del món del so per a imatges (cinema) per a crear paisatges sonors on poder explicar històries (narratives) a través del so (sense imatges), i generar una performance col·lectiva en clau lúdica i experimental. En aquest taller també treballarem col·lectivament en clau de futurs plausibles entorn com volem recrear, reimaginar i redissenyar sonorament els espais públics.

Els participants d'aquest Safari Sonor presentaran els materials capturats a l'activitat ATLES SONOR - Performance col·lectiva que tindrà lloc el mateix dissabte 12 de novembre, a les 18 h.

Per participar al Safari Sonor és obligatori assistir a la sessió formativa virtual del 7 de novembre Formació en Patrimoniació Sonora: Com estudiem amb la ciutadania els sons característics dels barris?

A càrrec de: Lina Bautista i Ilaria Sartori. Ho organitza: Cooperativa Bit Lab Cultural, La Marfà – Centre de Creació Musical i Bòlit. Centre d'art Contemporani. Girona. Hi col·labora: ICEC Cultura Digital i Institut de Cultura de Barcelona.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web