girona.cat

Vic Moliner

Buc Obert
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Vic Moliner presenta el primer resultat de la recerca i la creació d'un nou repertori de cançons, basades en la veu i el baix elèctric com a principal instrument acompanyant. És un treball que encara està en procés de creació, però a La Marfà en farà una primera mostra, acompanyat de Pau Brugada i Ramon Prats.

BUC OBERT
La Marfà, en col·laboració amb la Casa de la Música del Gironès, ofereix espai de residència tècnica o artística de curta durada a les noves bandes i als grups més consolidats. Algunes d’aquestes residències acaben amb una presentació oberta al públic del treball realitzat.
Aquest cicle de concerts permet al públic i als amants de la música descobrir de primera mà què es cou en l’àmbit de la creació musical a Girona.

A càrrec de: Vic Moliner (baix elèctric i veu), Pau Brugada (guitarres, sampler i veu) i Ramon Prats (bateria). Amb el suport de: Ajuntament de Girona i Ajuts Girona Kreas. Ho coorganitza: La Marfà - Centre de Creació Musical i Casa de la Música del Gironès.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web