girona.cat

Jornades Europees del Patrimoni Cultural 2022

Portes obertes al Museu d'Història dels Jueus

Jornades Europees de Patrimoni
Tipus:Portes obertes
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Museu d'Història dels Jueus
Preu:Gratuït

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991. És considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Per aquest 2022, sota el lema “Patrimoni sostenible” proposat pel Consell d’Europa, les Jornades Europees de Patrimoni conviden a explorar i reflexionar al voltant de la sostenibilitat del nostre patrimoni. Una proposta que ens porta a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic. Ens convida a explorar el paper del patrimoni cultural en un futur sostenible.

El Patronat Call de Girona s'uneix a aquesta iniciativa amb una jornada de portes obertes al Museu d'Història dels Jueus el diumenge 9 d'octubre de 10 a 14 h.
Es podrà visitar l'exposició permanent del Museu que permet descobrir els espais del call, la vida en comunitat, festivitats i tradicions i l'herència cultural dels jueus i jueves catalans i l'exposició temporal Mauthausen. Crònica gràfica

Més informació: JEP 2022

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web