girona.cat
VIRTUAL

Atles Sonor - Formació en patrimoniació sonora

Com estudiem amb la ciutadania els sons característics dels barris?

Tipus:Taller
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

En la sessió inicial d’Atles Sonor, l’experta en sociologia del so i etnomusicologia Ilaria Sartori ens endinsarà en el món de la patrimoniació sonora. A partir de les tècniques d’anàlisi dels entorns sonors (soundscapes) i la ciència ciutadana sonora, rebrem les claus interpretatives i metodològiques per explorar el territori que ens envolta a través del so.

Aquesta activitat està vinculada a les següents activitats:

ATLES SONOR - Safari sonor - Dissabte 12 de novembre, 16 h (amb inscripció prèvia) - En aquesta sessió pràctica, sortirem a l’espai públic per capturar sons i després experimentarem per a crear narratives culturals i socials a través dels sons recollits.


ATLES SONOR - Performance col·lectiva - Dissabte 12 de novembre, 18 h - Performance col·lectiva en clau lúdica i experimental per explicar el resultat de la recerca portada a terme al Safari Sonor.

A càrrec de: Ilaria Sartori. Ho organitza: Cooperativa Bit Lab Cultural, La Marfà – Centre de Creació Musical i Bòlit. Centre d'art Contemporani. Girona. Hi col·labora: ICEC Cultura Digital i Institut de Cultura de Barcelona. Aquesta sessió serà enregistrada

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web