girona.cat

Vetllada d'homenatge a Gabriel Ferrater

Tipus:Homenatge
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori de la Mercè
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Gabriel Ferrater va néixer a Reus fa cent anys i va morir a Sant Cugat del Vallès en fa cinquanta. Aquest any, per tant, es commemora doblement l’obra d’un dels grans poetes catalans. En aquesta sessió parlarem també de Joan Vinyoli, una altra de les grans veus poètiques del país.

Escoltarem la veu de quatre poetes catalans, Carles Dachs, Àngels Moreno, Chantal Poch i Marc Rovira, que ens explicaran com veuen i viuen la poesia de Ferrater i Vinyoli en una taula rodona que porta per títol “Gabriel Ferrater i Joan Vinyoli: experiència i pervivència”.

Tancarà l’acte el recital “Diré el que em fuig. No diré res de mi”. Elisenda Bautista recitarà una selecció de poemes de Ferrater per celebrar-ne la commemoració.

Organitzen: Càtedra Joan Vinyoli de poesia contemporània de la Universitat de Girona i Escola Municipal d'Humanitats de l'Ajuntament de Girona. Imatges: Associació Gabriel Ferrater

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web