girona.cat

Sessions LP #49 "Illmatic" de Nas

Amb Vinnie Kairos

Sessions LP
Tipus:Audició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Citat com un dels millors àlbums de hip-hop dels anys noranta, Illmatic és el clàssic indiscutible sobre el qual es basa la reputació de Nas. En aquest disc descobrim un lletrista amb un sentit líric excepcional, acompanyat per una sofisticada producció a càrrec dels millors productors de l'escena jazz-rap del moment, com Q-Tip. L’impacte del disc va contribuir al ressorgiment de l'escena rap de Nova York, vinculant el hip hop a l'estètica del carrer, la vida del gueto i com a eina d’esperança.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Vinnie Kairos, compositor, productor i MC. Ho condueix: Edu Bonet. Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web