girona.cat

Sessions LP #48 "The Complete Piano Duets" d'Ella Fitzgerald

Amb Clara Luna (Girona Jazz Project)

Sessions LP
Tipus:Audició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

El record que tenim d’Ella Fitzgerald segurament és cantant amb una big band, però possiblement la millor manera d'apreciar la increïble qualitat de la seva veu és escoltar-la acompanyada només per un piano. The Complete Piano Duets recull de manera cronològica les seves col·laboracions amb pianistes dels segells Decca i Verve, escampades al llarg de la seva discografia. Balades de diferents etapes artístiques que mostren la faceta més íntima d’una de les veus més importants del segle XX.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Clara Luna, cantant. Ho condueix: Edu Bonet. Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès. Hi col·labora: Girona Jazz Project

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web