girona.cat

Presentació del Pla per a l'Equitat Educativa a Girona

Tipus:Presentació
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Auditori Josep Irla (Generalitat de Catalunya)
Preu:Gratuït

L’any 2020, Girona va firmar el Pacte de ciutat per combatre la segregació escolar, un document que concreta la voluntat de la ciutat per a combatre la segregació escolar en els pròxims anys a través de la coresponsabilitat de centres, entitats, comunitat educativa, famílies i institucions.

Amb la voluntat de fer viable aquest pacte i establir accions específiques que es traslladin a la pràctica, s'ha elaborat el “Pla per a l’equitat educativa a Girona”. Aquest és un pla de ciutat, i per tirar-lo endavant cal el compromís, la col·laboració i la implicació de totes les àrees i serveis de l’Ajuntament, també de les altres institucions, entitats i organitzacions de la ciutat, i de tota la ciutadania.

És un repte de totes i tots i per això us convidem a la seva presentació el dijous 9 de juny, que marcarà el punt de partida per a la implementació d'aquest pla. L'acte s'iniciarà amb una ponència a càrrec de la Dra. Sheila González Motos sobre la promoció de l’equitat educativa i la lluita contra la segregació escolar. I a continuació es realitzarà la presentació dels eixos i actuacions previstes en el marc del pla.

Ho organitza: Ajuntament de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web