girona.cat

Sessions LP #47 "Senderos de traición" d'Heroes del Silencio

Amb Joanjo Bosk

Sessions LP
Tipus:Audició
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Amb al seu àlbum de debut Héroes del Silencio comencen un ascens meteòric dins el panorama del rock estatal. Però el desig de la banda de plasmar en un disc el so explosiu i contundent del seu directe s’assoleix a Senderos de traición, gràcies també al treball realitzat amb el productor Phil Manzanera. Un disc en què la banda de Saragossa troba el seu so, que s’acosta al romanticisme salvatge de Blake, Baudelaire o Rimbaud, i que s’ha convertit en el millor de la seva discografia.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR
La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Joanjo Bosk, cantant i compositor. Ho condueix: Edu Bonet. Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web