girona.cat
VIRTUAL

Gestió i organització de festivals i esdeveniments musicals

Tipus:Jornada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:La Marfà
Preu:Gratuït

ATENCIÓ! JA NO ÉS POSSIBLE FER INSCRIPCIÓ PER ASSISTIR A LA JORNADA PRESENCIALMENT A LA MARFÀ. PODEU SEGUIR LES DIFERENTS SESSIONS EN LÍNIA FENT CLICK A L'ENLLAÇ

Jornada de formació adreçada a organitzadors de festivals, promotors i altres professionals del sector de la música, en què s’abordaran diferents aspectes tècnics i legals sobre l’organització de festivals i esdeveniments musicals. En aquesta edició es planteja una jornada monogràfica dedicada a la sostenibilitat medioambiental, i que inclourà les següents activitats:

- Presentació del Pla C pel Clima i línies de finançament - SDE/ICEC
- Píndola formativa: Aspectes claus de la sostenibilitat d’un festival
- Taula rodona: Pot ser un festival mediambientalment sostenible?
- Taller: Diagnòstic mediambiental

Durant la jornada es preveu també un dinar a peu dret, per facilitar un espai de trobada i relació informal entre tots els professionals participants, una presentació dels artistes vinculats al Programa de suport a la creació de La Marfà, i una actuació en format showcase de Vichy Flock.

Com a cloenda la jornada es trasllada al Mercat de La Volta per conèixer el seu projecte i gaudir del concert del Remei de Ca la Fresca en el marc del Neu! Festival.

Sessió presencial, les activitats del matí (de 10 a 14.30 h) també es podran seguir en línia. Ho organitzen: Associació Xàfec - Xarxa de festivals de música de Catalunya i La Marfà – Centre de Creació Musical. Hi col·labora: Auditori de Girona, Casa de la Música del Gironès, Festival Neu. Amb el suport de: Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web